undervisning i svenska och engelska på Södermalm i Stockholm

...konversation, uttal, läs- och hörförståelse, grammatik, skrivprocessen..

Utbildningen vänder sig till dig som kanske vill bättra på din grammatik, som vill kunna förstå, tala och skriva svenska eller engelska på ett ledigt och naturligt sätt, både på jobbet och i privata livet. Du kan antingen gå en kurs, eller ta privatlektioner. Precis som du vill! Du bestämmer!

Kanske har du tröttnat på att dina tidigare kurser och utbildningar inte gett de resultat du hade hoppats på och förväntat dig? Här får du möjlighet att nå dem på ett mer direkt och personligare plan. Ja, du får uppmärksamhet på ett helt annat sätt, och får jobba med sådant i språket som just Du behöver slipa till.

Vi har kul med ord, kul tillsammans; och då lär du dig också språket genom engagerat och aktivt deltagande i en lika stimulerande och trivsam som avslappnad miljö. Du ökar ditt ordförråd, lär dig att förstå det "idiomatiska" språket och bygger upp din entusiasm och vilja att kommunicera. Och allt detta till ett rimligt pris dessutom.

Besök också företagets andra hemsida: www.svenska-engelska.se

Dagtid eller kvällstid? Du bestämmer! Anmäl dig i dag till en skräddarsydd utbildning!

[Lennart Westman, fil. mag]

 


Behöver du kvalitativ översättning? Anlita Language Team översättningsbyrå i Stockholm som översätter till och från svenska och engelska till låga priser och med snabba leveranser.

Language Team translation agency for translation to and from Swedish and English

Language Team för översättning svenska engelska 

/language-team.jpg

 

SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen

Välkommen till
www.svenskaeengelska.n.nu

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)